OM OSS

Baba Sushi ble første gang startet på Notodden i 2014, som ble oppkalt etter hans navn, Baba. Han er nå er både eier og sushi kokk for begge steder. Baba har mange års erfaring som sushi kokk, som gjør at hans kunnskap og evner stiger til daglig. Og han er så selvsikker på det han lager, som gjør hans mat blir riktig tilberedt hele tiden. Når det gjelder om råvarene, så velger han alltid de beste kvalitetene på markedet. Derfor er hans sushi veldig populær som alltid smaker så ferskt!

Team Baba

Daglig leder for Baba Sushi Moss, Manus Duong, som er en av hans sønner. Kjempe flink med masse erfaringer som sushi kokk. Manus har jobbet i mange forskjellige sushi restauranter i mange år. Denne bransjen har han peiling på!

Minh Van Duong er Babas eldste sønn, og er en av sushi kokkene. Han jobber for i tiden i Askim og hjelper også til i Moss.

Ba Van Duong eller Baba har vært sushi kokk i over 10 år. Nå til dags dato er han daglig leder for Baba Sushi Notodden. 

Sundt og Godt

Vårt fokus er å gi våre kunder et godt og deilig måltid laget av sunne og ferske råvarer. Av den grunn tilsetter vi vår mat minimalt med salt, sukker og oljer. Vi håndplukker råvarene og lager alle sauser selv. Vi ønsker fornøyde kunder som gis et sunnere måltid i hverdagen

Selskapsmat / Catering

 

Ønsker du å feire en anledning, kontakt oss for en hyggelig avtale. Vi kan levere ferdig pyntede fat.

Baba Sushi

Moss avdeling: 

69 25 09 99

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag kl. 1130 - 2100

Lørdag - Søndag  kl. 1300 - 2100

Notodden avdeling: 

35 01 93 00

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Søndag kl. 1200 - 2100

Følg oss på sosiale medier

2017 @ produksjon av DT Multidesign AS